Carrière

Ruimte voor jouw ambitie

Bij Commenda krijgt jouw talent alle ruimte. Wij zijn voortdurend op zoek naar professionals met een afgeronde opleiding (wo of hbo) rechten, finance, economie of accountancy.

Minstens zo belangrijk als je opleiding vinden we jouw karakter. We zoeken energieke collega’s die lef en ondernemerschap combineren met een sterk integriteitsbesef.

 

Maak het verschil

Bij Commenda werk je in een divers en multidisciplinair team. Specialisten vanuit verschillende vakgebieden werken samen aan de beste oplossingen voor onze klanten. Met jouw brede blik lever je hieraan een waardevolle bijdrage. Ook neem je zelf het initiatief.

 

Wat Commenda je biedt

Als jonge, groeiende organisatie biedt Commenda je uitdagende opdrachten en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, het beloningspakket is aantrekkelijk en de werkomgeving op de Zuidas is dynamisch.

 

Enthousiast?

Ben jij klaar voor veel verantwoordelijkheid, volop uitdaging en persoonlijke groei?
Stuur dan een e-mail met je cv naar vacatures@commenda.eu.

VACATURE FINANCIEEL MEDEWERKER

We zijn op zoek naar een enthousiaste financieel administratief medewerker die alles tijdig, juist en volledig verwerkt in de financiële administraties die wij voor onze cliënten voeren.

Download het PDF bestand van deze vacature.

Heb je interesse, stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@commenda.eu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of mail naar wouter.nagtegaal@commenda.eu voor meer informatie.