Contact

Geen cliënt is hetzelfde. Daarom is ook de kennismaking met Commenda maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te bepalen hoe Commenda u optimaal van dienst kan zijn.

Maak een afspraak voor een verhelderend gesprek met Managing director Frederik Redelé.

T    +31 6 55 85 78 52

E    frederik.redele@commenda.eu

L    LinkedIn

Frederik Redelé (1968) studeerde aan Nyenrode Business Universiteit (Business Administration) en de Universiteit van Utrecht (rechten). Hij bezit het diploma voor Registered Investment Analysts (RBA), uitgereikt door de Association of Investment Analysts (VBA).

Frederik is de oprichter van Commenda. In de loop der jaren bouwde hij een schat aan kennis en ervaring in de financiële sector op als financieel adviseur en private banker.

Route en Parkeren

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van treinstation Amsterdam Zuid.
Verlaat het station richting Gustav Mahlerplein ga rechts de Claude Debussylaan in. Bij de West-ingang van het Viñoly-gebouw (niet de ingang Regus van Dentons Boekel) vindt u de receptie. Vanaf daar neemt u de lift naar de eerste etage.

Auto

Vanuit Amersfoort / Utrecht snelweg A10

Verlaat de snelweg bij afslag Amsterdam RAI (S109). Ga bij de verkeerslichten onderaan de afslag linksaf en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf (De Boelelaan). Ga bij de verkeerslichten opnieuw rechtsaf (Beethovenstraat). Ga na 200 meter bij de volgende verkeerslichten vóór het ABN AMRO gebouw linksaf (Gustav Mahlerlaan). Rij deze weg uit en volg de borden ‘Parkeren Mahler’. U gaat dan het einde rechtsaf, waarna u direct links de ingang van de parkeergarage vindt.

 

Vanuit Den Haag / Leiden / Schiphol / Haarlem snelweg A10

Verlaat de snelweg bij afslag Amstelveen/VU (S108). Ga bij de verkeerslichten onderaan de afslag linksaf en bij de volgende verkeerslichten opnieuw linksaf langs de VU (De Boelelaan).
Ga bij de derde zijstraat linksaf (Beethovenstraat). Ga na 200 meter bij de volgende verkeerslichten vóór het ABN AMRO gebouw linksaf (Gustav Mahlerlaan). Rij deze weg uit en volg de borden ‘Parkeren Mahler’. U gaat dan het einde rechtsaf, waarna u direct links de ingang van de parkeergarage vindt.de parkeergarage in.

 

Parkeren

Volg in parkeergarage Mahler de borden naar de parkeerplaatsen van het Viñoly-gebouw, de West-lobby. Via de intercomverbinding met onze receptie verkrijgt u toegang tot het Viñoly-gebouw. Vanaf de receptie neemt u de lift naar de eerste etage.

Viñoly-gebouw

Claude Debussylaan 46
1082 MD Amsterdam

Postbus 79128
1070 ND Amsterdam

E    info@commenda.eu
T    +31 8850 51 000