Family office

Commenda biedt rust

Grip op uw vermogen, zonder dat u daarmee voortdurend bezig bent.

Als multi family office verzorgt Commenda alle financiële en administratieve diensten. Door onze exclusieve zorg voor uw financiële welzijn kunt u sneller en makkelijker gefundeerde beslissingen nemen.

 

Maatwerk maakt zaken zo eenvoudig mogelijk

Wij brengen uw volledige vermogen in kaart en stellen een aanpak voor, toegesneden op uw situatie en behoeften. Samen met u bepalen we de strategie om risico’s te beperken en uw vermogen optimaal te laten renderen. Daarbij adviseren wij u ook op het gebied van duurzaamheid in uw beleggingen.

 

Persoonlijke aanpak

Bij Commenda heeft u een vast aanspreekpunt. Een senior partner beantwoordt al uw vragen en biedt u toegang tot ons omvangrijke netwerk van vooraanstaande experts op financiële specialismen.

Uw specifieke wensen en voorkeuren vormen de basis van onze diensten.

Wij kunnen u ook administratief en secretarieel ondersteunen. Zo kan Commenda de boekhouding van uw vennootschappen verzorgen, evenals uw dagelijkse financiële administratie. Desgewenst handelen wij uw zakelijke en persoonlijke post af, beheren wij uw kortlopende liquiditeiten, regelen wij uw cashmanagement en zorgen we voor het betalen van uw facturen.

 

Resultaat

De uitvoering is in handen van een getalenteerd team van ruim 20 bevlogen professionals. Met een bewezen succesvolle methodiek stemmen zij investeringsbeslissingen af op de met u gekozen strategie. Door het delen van middelen en innovatieve ideeën realiseert Commenda een hoger rendement tegen lagere kosten. Ook onze inkoopkracht levert voor cliënten voordeel op: door de omvang van Commenda ontvangen wij een hogere korting dan een individuele cliënt. Uiteraard geven wij deze korting door aan onze cliënten.