Zicht op uw vermogen

Totaaloverzicht

Commenda maakt voor u één overkoepelende rapportage. Een volledig overzicht van al uw bezittingen: vermogensbestanddelen in binnen- en buitenland, genoteerd en niet-genoteerd, vastgoed, private equity, privécollecties, etcetera. Eenduidig, compleet en overzichtelijk.

Onze rapportage brengt de aanwezige risico’s in kaart en vergelijkt rendement en kosten met benchmarks. Zo hebt u helder hoe uw vermogensbeheerders en banken presteren en tegen welke kosten. Ervaring leert dat onze rapportages zich ruimschoots terugverdienen.

 

Objectief en transparant

In het belang van u als cliënt doet Commenda zelf niet aan vermogensbeheer en geven wij geen beleggings- of fiscaal advies. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij vermogensbeheerders bij uitstek beoordelen op hun toegevoegde waarde. Commenda heeft een sterk track-record in het analyseren van gediversifieerde portefeuilles.

Portefeuilles zijn vaak breed gespreid bij diverse banken en vermogensbeheerders. Omdat onze rapportage alle informatie overzichtelijk bundelt, maken ook diverse fiscalisten, accountants, stichtingen en family offices gebruik van onze geconsolideerde beleggingsrapportages.

Ook de kosten van onze dienstverlening zijn transparant: de vergoeding is gebaseerd op de tijd die onze medewerkers besteden.

 

Maatwerk

Onze unieke software vormt de basis voor onze rapportage. Dankzij dit geavanceerde informatiesysteem kan de rapportage volledig volgens uw wensen worden ingericht. Compact of uiterst gedetailleerd, in de frequentie die u wilt. Op papier of online.